Algemeen nieuws

Gezocht E-Commerce specialist met een passie voor hengelsport! SHIMANO FISHING

GEZOCHT: E-Commerce specialist met een passie voor hengelsport! Online Shopper Marketeer bij Shimano Fishing in Eindhoven.

Ben jij klaar om je passie en carrière samen te brengen? Heb jij ervaring in E-commerce marketing en ben je gek op vissen? Ben je ervan overtuigd dat je kunt bijdragen aan ons online marketing landschap en het Shimano Fishing merk verder kunt ontwikkelen met geweldige ideeën en nieuwe initiatieven? Heb je ervaring met e-commerce, online retail marketing of B2B2C? Dan is deze uitdaging op jouw lijf geschreven!

SHIMANO AERO

Het Europese marketing team in Eindhoven is op zoek naar een ervaren Online Shopper Marketeer, en fervent sportvisser. In deze rol zul je gebruik maken van jouw kennis binnen de B2B2C E-commerce én hengelsport, om te zorgen voor een consistente en goede presentatie van het Shimano merk online en op de web shops van onze klanten.

Het is jouw directe verantwoordelijkheid om alle aspecten van onze online retail marketing te coördineren met als doel de samenwerking met onze e-commerce klanten te verbeteren en een goede online presentatie van het merk Shimano te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van het kader en de deliverables van Shimano Europe en werkt samen met je collega's in heel Europa om ervoor te zorgen dat deze in lijn zijn met de voorwaarden van de klant.  

Meer weten? Check dan nu de volledige vacature via deze link

 

 

 

T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeMaver EvezetWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.SHIMANO AEROCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.