Skip to main content

Vakantiepark Bergumermeer

logo bergumermeerbergumermeer3Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit. Er zijn huisjes en campingplaatsen direct aan het water. U kunt dus ‘s morgens zo naar buiten stappen en uw hengel uitgooien. U kunt uw voorkeur doorgeven bij de reservering. Zo kan je aan het Prinses Margrietkanaal staan of vlak bij het meer. Op deze plaatsen kan je goed vis vangen. Ook worden er regelmatig viswedstrijden op de camping georganiseerd.

bergumermeer2De camping beschikt over een jachthaven en een trailerhelling. Uw eigen vissersboot meenemen om het 360 hectare grote meer op te gaan is dus geen enkel probleem. Bovendien verhuren wij zelf ook motorboten. Let daarbij wel op het vrachtverkeer dat gebruik maakt van de vaargeul in het meer en zoek een rustig plekje op voordat u uw hengel uit werpt. Het meer is gemiddeld 1,5 tot 2 meter diep met een veenbodem

bergumermeer5In het kanaal en het meer zwemmen de meest voorkomende zoetwatervissen zoals Snoek, Karper en Baars. In de zomer worden regelmatig viswedstrijden in de haven en aan de oever van het kanaal gehouden. Camping Bergumermeer is een ideale familiecamping voor de hengel en watersporters.

 

bergumermeer4 bergumermeer1

 

 

 

 

 

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen zoals:

Jeugdhonk De Fuik

Het jeugdhonk is onze hangplek voor de wat oudere jeugd, met computerspellen, en een hangplek met tv. Buiten bevinden zich tafeltennistafels, een pannaveldje en een hangplek. In het jeugdhonk worden verder knutselactiviteiten georganiseerd en leuke spelmiddagen.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij lopen verschillende dieren rond zoals eenden, konijnen, herten en een emoe.

Grote speeltuin

In onze speeltuin vindt u verschillende speeltoestellen voor kleinere kinderen.

 

Bekijk de video om een kijkje te nemen op de camping:

 

  • Hits: 120