Skip to main content

Camping de Wedderbergen

banner wedderbergenn 220x84Vindt u het heerlijk om tijdens uw vakantie te vissen? Onze camping is direct gelegen aan de rivier de Westerwoldse Aa, het perfecte viswater om uw hengel in uit te gooien.

U kunt direct vanaf de eigen kampeerplaats de dobber in het water gooien. Met de nationale vispas op zak komt u de vakantie wel door. Een vispas is ook te koop op de receptie vanaf € 5,00 per dag. In de bouwvakvakantie worden vanaf de camping twee maal per week viswedstrijden georganiseerd voor jong en oud. Klik hier voor meer informatie over vissen in de omgeving.

 

Kort verhaal van een vakantie

De afgelopen veertien dagen heb ik genoten van mijn vakantie op de camping Wedderbergen in Groningen. Als men mij vroeg waar ik naar toe ging met vakantie en ik zei dat ik naar Groningen ging keek men mij vaak aan van die is waus wie gaat er nu naar Groningen op vakantie. Wij dus.

Na veertien dagen kan ik de meeste mensen die mij gevraagd hebben een lange neus geven. Wij hebben namelijk een prachtige vakantie gehad met veertien dagen zon. Dan zal je maar in Spanje zitten met dagen regen. We zijn nu voor het tweede jaar op camping Wedderbergen. Dit jaar heb ik niet alleen voor de camping gekozen vanwege de animatie maar vooral om te kunnen vissen. Een mooie bijkomstigheid is ook het overdekt zwembad. Als het slecht weer is kan men met het gezin lekker zwemmen.

Er zijn karpers uitgezet in de zwemvijver. Deze vijver wordt volgend jaar tot volledig visvijver gebombardeerd. Iedereen die wel eens gevist heeft kan hier een karper vangen. Helaas heb ik door het strakke programma maar een paar keer kunnen vissen. Ons record is 19 karpers in drie uurtjes tijd. Het is een mooie visserij en onder begeleiding kan elk kind hier een karper vangen. Ik heb menig karpers zien vangen deze vakantie. Met vaste stok feeder en zelfs met een werphengeltje van twee meter met dobber. Al met al is deze vijver een lust voor de vissers.

  • Hits: 125