Skip to main content

Center Parcs De Huttenheugte

logo centerparcsVisvakantie in Nederland betekent een jacht naar tal van vissen.

Bij Center Parcs kunt u vissen in unieke viswateren. De Huttenheugte heeft twee meren waarvan het grootste meer ruim 40 hectare groot is.
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: Voorn, Brasem, Karper en Zeelt. Daarnaast is er ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond.

De Huttenheugte hecht veel waarde aan een goede waterkwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan het water om de kwaliteit voor de vissen zo gunstig mogelijk te houden. Zo worden de wateren bij De Huttenheugte jaarlijks gebaggerd. Hierdoor worden broedplaatsen gecreƫerd en dit zorgt voor veel jonge vis. De luchtsystemen en een grote fontein zorgen voor een goed zuurstofgehalte. Ook de maandelijkse controles door specialisten zorgen voor een consistent waterklimaat.

In de Market Dome kunt u terecht voor hengelsportartikelen. Ook is er een uitgebreid assortiment aan vismaterialen te koop, zoals: verse maden en wormen, lokvoer en boilies. Op het gebied van elke vissoort kunt u hier terecht.

  • Hits: 116