Skip to main content

Snoeken in een veengebied in VIS TV (video)

In de vierde aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 21 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Nathalie in een oud veengebied op snoek.

In het prachtige natuurgebied de Rottige Meente vissen Tamme en Nathalie met kunstkikkers tussen de waterplanten. Al vlot vangt Tamme een klein maar dapper snoekje. Snoek zit er genoeg en het duo krijgt dan ook volop actie, maar lang niet alle snoeken belanden in het net. De vissers wisselen kun kunstkikkers in voor spinnerbaits in de hoop hier meer snoeken mee te vangen.
 
Kijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Felle aanvallen

Nathalie is onder de indruk van de felle aanvallen van mooi getekende snoeken, die ze live kan volgen in het kraakheldere veenwater, maar het lukt haar nog niet om er zelf een te vangen. De rovers zijn flink agressief, maar het valt niet mee om de snoek aan de lijn te houden zodat die niet losschiet. Ze struinen heel wat water af op zoek naar snoek. Met zoveel beten moet er toch wel één blijven hangen?

Benieuwd Nathalie ook een snoek vangt?
Kijk dan komende zondag (21 juli) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser