Skip to main content

Update Benefiet viswedstrijd voor Stichting Happy Smile!

Het duurt nog een aantal weken maar op zondag 13 oktober is het dan eindelijk zover, dan wordt de grote Benefiet viswedstrijd georganiseerd voor Stichting Happy Smile aan het Noord-Willemskanaal tussen Taarlo en Sluis 4 bij Vries.

Over deelname hadden we niet te klagen, binnen vijf dagen na het openen van de inschrijvingen zat de wedstrijd al bommetje vol met 100 enthousiaste deelnemers die de vrijwilligers van Stichting Happy Smile een warm hart toedragen en via deze wedstrijd een gedeelte van hun inschrijfgeld doneren aan deze prachtige Stichting.

Stichting Happy Smile heeft als doelstelling gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland of elders in Europa om de ziekte voor even te vergeten.

Ook het bedrijfsleven was meteen enthousiast over dit opgezette initiatief, vele bedrijven uit de hengelsport en daarbuiten hebben zich inmiddels als sponsor (zie flyer) aangemeld voor dit evenement of hebben via een donatie hun bijdrage aan dit evenement geleverd!

Daarnaast hebben we via de opgezette doneeractie al een mooi bedrag mogen ontvangen dat we na de viswedstrijd op 13 oktober gezamenlijk met alle andere donaties aan Stichting Happy Smile gaan overhandigen.

Bij deze willen we dan ook alle bedrijven, sponsoren, donateurs en iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld voor deze Benefietwedstrijd alvast enorm bedanken voor hun steun en inzet om dit visevenement op zondag 13 oktober te laten slagen!

Happy Smile

 

Wilt u als bedrijf of particulier ook deze Benefietwedstrijd of Stichting Happy Smile nog een warm hart toedragen of ondersteunen dan kan dat via Richard Sanders van Gerard Koopman Hengelsport Nieuw-Amsterdam tel. 0591-551530 of 06-29394874, Harry de Jong tel. 06-36054409 of doneer via de doneeractie:

https://www.doneeractie.nl/benefiet-viswedstrijd-t-b-v-stichting-happy-smile/-89306

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om er met elkaar op zondag 13 oktober een super evenement en wedstrijddag van te maken en een heel mooi bedrag te kunnen gaan overhandigen aan Stichting Happy Smile!

Alvast bedankt!

Organisatieteam Benefietwedstrijd Stichting Happy Smile.

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser