Skip to main content

Vis vakantie Bergumermeer. (2)

Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit.

Er zijn huisjes en campingplaatsen direct aan het water. Zo kan je aan het Prinses Margrietkanaal staan of vlak bij het meer. Op deze plaatsen kan je goed vis vangen. Ook worden er regelmatig viswedstrijden op de camping georganiseerd.   

Kom je genieten met Pasen? Een lang weekend is ideaal voor een aantal dagen puur ontspannen. Er is hier zo veel te doen... maar niks hoeft. Dat is aan jou.

Of ga er even tussenuit in de meivakantie! Een uitstekend moment om met het hele gezin te genieten van een korte, maar heerlijke vakantie.

Op een geweldige plek aan het water geniet je van pure ontspanning in de lentezon. Kom je gezellig kamperen? Of huur je liever een chalet, lodge of vakantiehuis aan het water. Kies jouw favoriete plek.

Ook kan je een bootje huren.

 Vissen van uit uw caravan of accomodatie                                              Vissen van uit uw caravan of accomodatie 

Friesland is prachtig! Helemaal als de natuur weer tot leven komt. Ben je een echte waterliefhebber? Ontdek Friesland dan vanaf het water en huur een bootje op ons vakantiepark.

Je vaart vanaf het park zo naar Groningen, Drachten, het Lauwersmeergebied of Nationaal park de Alde Feanen. Kies een mooie vaarroute uit voor jouw vakantie in het voorjaar.

 

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser