Skip to main content

We want You vrijwilligers gezocht !! EK Dobber 2024 (3)

Van 24 t/m 30 juni organiseert Sportvisserij Nederland het Europees Kampioenschap Dobbervissen 2024 en we zijn nog op zoek naar vrijwilligers!

Een groot evenement als dit kan alleen slagen door de inzet van genoeg gemotiveerde en gepassioneerde vrijwilligers. We zoeken nog mensen voor de wedstrijddagen, zaterdag 29 en zondag 30 juni. Bent of kent u enthousiaste vrijwilliger(s) die graag hun steentje willen bijdragen aan de organisatie van deze wedstrijd? Dan horen wij dat graag!

 

EK Nederland

Wat kan je van ons verwachten: 

Deze internationale wedstrijd wordt gevist aan het Prinses Margrietkanaal te Spannenburg (provincie Friesland). Als vrijwilliger bij het EK Dobber 2024 zie je de beste dobbervissers in Europa van dichtbij. Je levert een belangrijke bijdrage aan een succesvolle wedstrijd. Daarnaast worden je gemaakte kilometers vergoed. Wij zorgen op de dagen zelf voor koffie en lunch. Zondagavond sluiten we het EK op een gezellige manier af met het vrijwilligersdiner. En, mocht je als enkele reis meer dan 100km af moet leggen, dan regelen we een overnachting voor je.

Meld je aan: 

Wil je helpen als vrijwilliger tijdens het EK? Stuur een mailtje met je beschikbaarheid naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser