Shimano Kairiki lijnen (2)

Naast de diverse bekende Powerpro gevlochten lijnen en Kairiki 8 die Shimano in het lijnenpakket heeft is er ook de 4 strengs versie van de kairiki PE lijn.
Shimano Kairiki lijnen
 
Deze hoogwaardige Japanse 4 carrier braid is dus gevlochten van 4 strengen ipv de acht in Kairiki 8. Hoe hoger het aantal strengen hoe duurder het productieproces. Desondanks heeft kairiki 4 PE lijn middels de gebruikte VT-constructie toch nog steeds een hoge weefdichtheid en een soepele afwerking voor langere en geruisloze worpen.
Shimano Kairiki lijnen
 
Verder een minimale rek voor extra gevoeligheid en beetregistratie. Het eindresultaat is een prachtige soepele lijn met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding – een 150m spoel heeft een zeer strakke adviesprijs! Ideaal dus voor jongeren, studenten en beginnende vissers bijvoorbeeld.
Kairiki 4 is beschikbaar in vier kleuren: Hi-vis Mantis Green, Hi-vis Orange, Steel Grey, en Multi in 150m en 300m spoelen in 10 verschillende diameters van 0,06mm tot ø 0,315mm.
Shimano Kairiki lijnen
 
SHIMANO FISHING                         SHIMANO FISHING                        SHIMANO FISHING 
 
 
 

Nieuwe serie Boilies en Dumbells van Evezet (2)

De nieuwe serie Boilies en Dumbells van Evezet scoort er lustig op los!

Deze Pop Up Boilies, Pre Drilled Boilies, Wafter Dumbells en Mini boilies blijken super vangers te zijn.

Ze zijn verkrijgbaar bij de Evezet dealer.

Boilies en Dumbells Evezet


De specs:

 • Door en door geflavoured.
 • Door en door gekleurd.
 • 9 MM (allround maat voor diverse toepassingen.)
 • 80 gram in een potje.
 • Veel smaken en kleuren.
 • Fluoriserend voor extra aantrekkingskracht.
 • Direct klaar voor gebruik.

Het gemak:

 1. De Dumbells zijn er in een pelletvorm waardoor de montage in een baitband heel makkelijk is en zonder tools kan.
 2. De Predrilled serie is een miniboilie (zinkend) die is voorzien van een centraal gat en dus is voorboren niet meer nodig.
 1. De andere soorten zijn makkelijk zelf te boren of met de aasnaald op de hair te monteren.

Boilies en Dumbells Evezet


Er zijn diverse toepassingen mogelijk:

 • De zinkende Miniboilies ( al dan niet Pre Drilled), Deze doen hun aantrekkelijke werk op de bodem en kunnen per stuk of bijvoorbeeld in een kleuren combi als snowman ( 2 boilies op elkaar), montage worden aangeboden. Er zijn talloze mogelijkheden.
 • De Pop up Boilies, deze liften zelfs andere boilies door hun grote drijfvermogen. Ze worden gebruikt om van de bodem af te vissen. Een loodje tussen bijvoorbeeld feeder en haak met Pop Up bepaald hoever je van de bodem af vist.
 • De Wafter, dit is een neutraal door het water zwevend aas, het beweegt zeer natuurlijk wanneer er sprake is van stroming of bijvoorbeeld bij een voorbij zwemmende vis waardoor het direct de aandacht trekt! De meest voorzichtige vis zal dit niet kunnen weerstaan.

Boilies en Dumbells Evezet

De kleuren en geuren op een rijtje:

Oranje = Chocolate

Geel = Banana

Wit = Fish

Rood = Strawberrie, alleen beschikbaar in de mini boilie

Roze = Bubblegum, alleen beschikbaar in de mini boilie.

Ook zijn er de Allsort, hierbij krijg je alle beschikbare kleuren en geuren in 1 potje.

Boilies en Dumbells Evezet

Go for Result

Verkrijgbaar bij jou Evezet dealer.

 

EVEZET MAVER FRENZEE                      EVEZET MAVER FRENZEE                        EVEZET MAVER FRENZEE

 

 

 

 

SHIMANO TECHNIUM_MONO Lijn (2)

Geproduceerd volgens de revolutionaire Triple Construction voor ultieme prestaties • Beschikt over een extreem lage rek (12%) voor superieure beetregistratie • Snelzinkend en volgt perfect de contouren van de bodem •

Shimano Technium

Ontwikkeld voor de karpervisser maar door de lage rek en de extreem hoge trekkracht tevens perfect voor de hedendaagse strand- en feedervisserij • Voorzien van een wrijvingsverminderend oppervlak en door en door gekleurd, waardoor de lijn nagenoeg onzichtbaar is op vuile en donkere bodems.

Marcel van den Eynde Special (2)

Een bruinkleurig en erg licht lokaas dat bijzonder tot zijn recht komt bij een snelle visserij op kleine  vis. SPECIAL WEDSTRIJD is dan ook erg fijn van structuur. Ook is een percentage van dit

lokaas erg geschikt om de vis sneller naar de voerplaats te lokken wanneer u een zwaardere lokaas-mix gebruikt.

Specificaties:

 

Marcel vd Eynde Lokvoer                      Marcel vd Eynde Lokvoer                      Marcel vd Eynde Lokvoer

 

 

 

 

 

Cresta Advantor F Reel

Met de F3000 en F4000 molens breidt Cresta de populaire Advantor series in de breedte uit . De F uitvoeringen bezitten een verhoogde inhaalsnelheid ten opzichte van de S modellen. Ook is de lengte van de slinger ingekort en het handvat iets verkleind. Dit alles om de molens af te stemmen op een snelle visserij, waarbij vaak ingehaald en opnieuw uitgeworpen wordt. De pelletwaggler techniek is daarvan een perfect voorbeeld, maar denk ook aan een lichte feedervisserij op korte afstand.

 

Cresta Advantor F Reel

 

Het elegante, compacte en herkenbare Advantor design geeft ook deze F modellen een goede uitstraling. De molens worden geleverd met een ondiepe spoel (150m/0.20mm) en een semi-ondiepe reserve spoel(150m/0.23mm), beide vervaardigd van aluminium en voorzien van een goed afgewerkte lijnclip in schildvorm. De slinger kan worden ingeklapt door deze achteruit en onafhankelijk van de beugelstand los te draaien en kan kort tegen het lichaam geplaatst worden. Dit is ideaal voor het opgetuigd opbergen in een foedraal

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERS