De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenPreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDHJG DRESCHERMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseMaver EvezetSHIMANO AEROHengelsport SappemeerBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.

Visvakantie Camping Bergumermeer

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.

Lees meer: Visvakantie Camping Bergumermeer

Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Lees meer: Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

FREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.HJG DRESCHERCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - Cresta