De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Maver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROMarcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSHengelsport Sappemeer

Vakantie Vissen in Friesland (Video)

Ben je op zoek naar een mooie vakantie voor het hele gezin kom dan naar Vakantiepark Bergumermeer. Ideaal voor de visser die graag tijdens de vakantie een hengeltje uit gooit.

Er zijn huisjes en campingplaatsen direct aan het water. Zo kan je aan het Prinses Margrietkanaal staan of vlak bij het meer. Op deze plaatsen kan je goed vis vangen. Ook worden er regelmatig viswedstrijden op de camping georganiseerd.   

 

 

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen zoals.  

Jeugdhonk De Fuik

Het jeugdhonk is onze hangplek voor de wat oudere jeugd, met computerspellen, en een hangplek met tv. Buiten bevinden zich tafeltennistafels, een pannaveldje en een hangplek. In het jeugdhonk worden verder knutselactiviteiten georganiseerd en leuke spelmiddagen.

friesland vakantiepark bergumermeer - jeugdhonk

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij lopen verschillende dieren rond zoals eenden, konijnen, herten en een emoe.

Grote speeltuin

In onze speeltuin vindt u verschillende speeltoestellen voor kleinere kinderen.

Speeltuin

 

Bekijk de video om een kijkje te nemen op de camping.

 

 

Vissen van uit uw caravan of accomodatie.                 Vissen van uit uw caravan of accomodatie.                Vissen van uit uw caravan of accomodatie.

 

 

 

 

HJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeMaver EvezetCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROHengelsport SappemeerPreston Innovations.T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NL