De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

CHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.

De Voorn

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Lees meer: De Voorn

T Wisentbos DrontenMaver EvezetBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndePreston Innovations.CHAMPION FEEDHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERS