Skip to main content

Penvissen in de polder in VIS TV

In de achtste aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 18 augustus om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Nathalie en Marco met de dobber op brasem en karper in de polder.

In alle vroegte peddelen Nathalie en Marco in hun kajak door het groene hart op zoek naar een mooie stek in de polders nabij Haastrecht. Het water ligt er als een spiegel bij en het belooft een zonnige dag te worden. De presentatoren gooien hun dobbers, korrels maïs en wormen dicht tegen de plompenbladeren. De pen van Nathalie verdwijnt zoals gehoopt en levert haar een flinke brasem op.
 
Kijk hier alvast de trailer van deze aflevering:



Te grote vis?

Ze krijgen nog wat tips van een lokale visser die het gebied als zijn broekzak kent en doet het even voor met een mooie brasem. Marco maakt nuttig gebruik van deze lokale informatie en krijgt een aanbeet van een sterke vis die hij nauwelijks onder controle weet te houden.
Benieuwd of Marco de gigant weet te vangen? Dat zie je komende zondag (18 augustus) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser